Montering af varmepumpe fra panasonic, LG og Mitsubishi​

​EL-Huset Jyderup tilbyder luft til luft varmepumper til levering og montering i Jyderup, Holbæk, Kalundborg og omegn. Vi er KMO-certificerede og din garanti for at vi arbejdet med kølemidler udføres korrekt.

Vi forhandler følgende fabrikanter:

Luft til luft varmepumpe med op til 10 års garanti

​Vi tilbyder varmepumpe og montering af varmepumpe med op til 10 års garanti. De fleste af vores varmepumper sælges med 5 års garanti. Nogle modeller kan tilbydes med op til 10 års garanti på kompressoren. Garantierne er betinget af overholdelse af lovpligtige service og service fastsat af producenten.

Energisparetilskud, hvad er det?

Energisparetilskuddet er et tilskud der ydes gennem el-selskaberne. Tilskuddet er afhængig af den energibesparelse der opnås ved at anvende luft til luft varmepumpen til opvarmning. Tilskuddet kan ikke søges privat, men skal søges gennem din installatør.

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Det er ikke alle varmepumper som der ydes energisparetilskud til. For at der kan opnås et tilskud skal varmepumpen findes på Energistyrelsens varmepumpeliste.
​​

Kontakt os for levering og montering af varmepumpe

Vil du høre mere om mulighederne med en luft til luft varmepumpe og om mulige energisparetilskud ved montering af varmepumpe så kontakt os på telefon 59 27 60 41 eller skriv til mwj@elhuset.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med montering af varmepumpe!

Her kan du kontakte os

​Skriv til os på elhuset@elhuset.dk

eller ring på telefon: ​59 27 60 41

Åbningstider

Mandag - torsdag: 07.30 - 16.00

Fredag: 07.30 - 12.30

Telefoner lukker 30 min før lukketid.

Bliv kontaktet

Vi svarer inden for 24-48 timer.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

El-Huset Jyderup ApS

CVR: 36016582

Holbækvej 99, 4450 Jyderup

Klik her for rutevejledning