​Ring til os i dag: 59 27 60 41

Følg os via vores facebook side:  

El-installatør i Jyderup - du kan trygt vælge os

Vi er en et autoriseret el-installationsforretning beliggende mellem Holbæk og Kalundborg. Vi udfører og servicerer el-installationer og datainstallationer for privat, erhverv, industri og landbrug. Derudover tilbyder vi et bredt sortiment inden for varmepumpeløsninger samt service af hvidevare af en hver art.

Historie

Vores firma blev startet af Poul Christensen i 1952 på Solsortevej i Jyderup, men allerede i 1953 flyttede firmaet til Holbækvej 99. Her har vi ligget siden, dog med flere tilbygninger i gennem årene.

I 1978 blev firmaet ændret til anpartsselskab og skiftede til El-Huset Jyderup, hvor Bo Christensen indtrådte i virksomhedens ledelse.

I 1989 overtog Bo Christensen ledelsen og ejerskabet af El-Huset Jyderup

Virksomheden har fremtil 2015 bestået af en installationsafdeling og en egentlig butik med fokus på belysning, hvidevare, brugsapparater samt brugskunst.

1. januar 2015 indledtes et generationsskifte hvorved virksomheden idag ledes af Bo Christensen og Mikkel Winskov. I forbindelse med generationsskiftet er den eksisterende virksomhed blevet delt op i to. Installationsafdelingen hedder fremover EL-Huset Jyderup ApS og butiksafdelingen hedder fremover Lampehuset ApS.

Professionelt kvalitetsarbejde

Vi tror på at kvalitet og professionalisme er vigtige værdier i vores branche. Derfor bestræber vi os på altid at have et veluddannet team som kan udføre dine installationer professionelt og i højeste kvalitet.​

Som medlem af TEKNIQ sikres vores kunder en garantiordning for el-arbejder. Garantiordningen sikre at en privatforbrugeren, der får medhold i en sag ved Ankenævnet for Tekniske Installationer, får kendelsen opfyldt, hvis installatøren ikke kan eller vil opfylde en kendelse.

Læs mere om TEKNIQs garanti ordning her. (http://www.tekniq.dk/forbruger/garantiordning)

​Du er velkommen til at kontakte vores el-installatør Her med henblik på at få et uforpligtende tilbud.​

Åbningstider​:

Mandag - Torsdag: 7.30 - 16.00

Fredag: 7.30 - 12.30

​Firmainformation

El-Huset ​Jyderup ApS

CVR: 36016582

Adresseinformation

Kontaktinformation

Telefon: 59 27 60 41

E-mail: elhuset@elhuset.dk