Følg os via vores facebook side:  

Montering af varmepumpe fra panasonic, LG eller Mitsubishi​

El-huset Jyderup tilbyder luft til luft varmepumper til levering og montering i Jyderup, Holbæk, Kalundborg og omegnen. Vi er certificerede af KMO til at montere varmepumpeanlæg.

Vi forhandler følgende fabrikanter:

Vil du vide mere om de enkelte fabrikanter og modeller kan du læse mere ved at klikke på linkene ovenfor. ​Du kan også kontakte os for mere information og et tilbud om levering og montering.

Luft til luft varmepumpe med 7 års garanti

​Vi tilbyder varmepumpe og montering af varmepumpe med op til 7 års garanti. Derudover hjælper vi dig med at opnå energisparetilskud, hvilket betyder et her og nu tilskud til din investering. 

Energisparetilskud, hvad er det?

Energisparetilskuddet er et tilskud der ydes gennem el-selskaberne. Tilskuddet er afhængig af den energibesparelse der opnås ved at anvende luft til luft varmepumpen til opvarmning. Tilskuddet kan ikke søges privat, men skal søges gennem din installatør.

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Det er ikke alle varmepumper som der ydes energisparetilskud til. For at der kan opnås et tilskud skal varmepumpen findes på Energistyrelsens varmepumpeliste.
​​

Kontakt os for levering og montering af varmepumpe

Vil du høre mere om mulighederne med en luft til luft varmepumpe og om mulige energisparetilskud ved montering af varmepumpe så kontakt os på telefon 59 27 60 41 eller skriv til mwj@elhuset.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med montering af varmepumpe!

Åbningstider​:

Mandag - Torsdag: 7.30 - 16.00

Fredag: 7.30 - 12.30

​Firmainformation

El-Huset ​Jyderup ApS

CVR: 36016582

Adresseinformation

Kontaktinformation

Telefon: 59 27 60 41

E-mail: elhuset@elhuset.dk